In memoriam: Susan Schep

Ons bestuurslid Susan Schep is 19-11-2022 op 82-jarige leeftijd overleden.

Susan was een geboren Meerkerker en kwam uit een ondernemersgezin. Nadat ze een aantal jaren in Brazilië had gewoond keerde ze weer terug naar Meerkerk. Ze was sociaal betrokken en scherp van geest.

Susan werd 04-12-2015 opnieuw bestuurslid van HBZ. Ze gaf direct aan wat ze wel en niet aankon, zo was Susan. Door haar sociaal maatschappelijke betrokkenheid en praktische instelling was ze voor HBZ een waardevolle bestuurder. Ze gaf duidelijk haar mening maar stond ook open voor anderen en had daarbij een ruime blik.

De wereld veranderde na Corona. Ook voor Susan. De vergaderingen verliepen digitaal en ook daarin probeerde ze goed bij te blijven. We hielpen haar zo goed we konden zodat ze voluit mee kon blijven doen. Ze bewees dat leeftijd hoeft geen grenzen hoeft te hebben.

Ons bestuur HBZ was zuinig op Susan. Speciale complimenten gaan naar collega Ina Roos. Ze werd een steun en toeverlaat voor Susan en hielp haar vele jaren tot de laatste dag.

Wij gaan haar missen!

Eén gedachte over “In memoriam: Susan Schep”

  1. Ons medeleven gaat uit naar de familie van Susan en naar de medebestuursleden van HB Zederik.

    In Susan missen jullie een positieve kracht die het belang van de huurders steeds voor ogen hield. Susan was een fijne vrouw.

    Namens De Nieuwe Wind breng ik onze condoleances naar de naasten en het bestuur van HBZ uit.

    Hartelijke groet
    Thea de Feijter

    Like

Plaats een reactie