Nieuwe prestatieafspraken getekend met gemeente Zederik, Huurders- en bewoners Belang Zederik en Omnivera GWZ

Vandaag (12-12-2017) zijn de nieuwe prestatieafspraken 2018-2022 getekend met de belanghebbende partijen:

  • woningcorporatie Omnivera-GWZ: directeur-bestuurder E. ter Borg
  • Huurders- en bewoners Belang Zederik: voorzitter L. Smit
  • gemeente Zederik: wethouder M. Middelkoop

Hierin staat beschreven hoe de partijen gezamenlijk zorgen voor voldoende betaalbare sociale huurwoningen in Zederik. Het document bevat concrete afspraken waar de drie partijen dit jaar aan gaan werken. Daarnaast bevat het een globale beschrijving van de onderwerpen en activiteiten voor de volgende jaren.

Deze prestatieafspraken worden jaarlijks geëvalueerd en opnieuw voor de volgende 4 jaar vastgesteld.  Het is daardoor een doorlopend proces.

In de Woningwet is vastgelegd dat gemeente, woningcorporatie en huurdersorganisatie jaarlijks prestatieafspraken maken. Ieder jaar maken de partijen de balans op, dit vormt vervolgens de aanzet voor nieuwe prestatieafspraken.

Zie ook het bijbehorende persbericht.

Gepubliceerd door

Leo Smit

Ik ben geboren in Jutphaas en woon nu samen met mijn vrouw Hetty in Ameide. Wij gaan graag met de caravan op pad en fietsen wat rond. Mijn achtergrond is elektrotechnisch. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Formeel ben ik pensioenado maar ik ga nog rustig door. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken en actief voor Huurders Belang Zederik, het gehandicaptenplatform Vijfheerenlanden, de Seniorenvereniging De Lekstreek en de stichting Care Foundation The Gambia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s