Check het aantal punten van je woning

Via HBZ heeft iedere huurder van Fien Wonen in Vijfheerenlanden het blad Huurwijzer 1 ontvangen. Dit blad wordt uitgegeven door de Woonbond en iedere eerste Huurwijzer van het jaar bevat de huurverhogingsspecial.

Bij een sociale huurwoning kunt u de maximale (kale) huurprijs berekenen met een puntensysteem. Dit heet de Huurprijscheck. In Huurwijzer 1 van 2021 stond een mooi artikel zodat u kunt checken of uw aantal huurpunten kloppen. Klik hier om dit artikel in PDF-formaat te lezen en te downloaden.

Uw eigen huurpunten inzien

Om te bezien wat uw huidige huurpunten zijn heeft uw toegang nodig tot uw account op de website van Fien Wonen. Als dat niet lukt kunt u deze ook opvragen bij Fien Wonen.

Website_Fien_Wonen__2019__Menu

Op de website van Fien Wonen ziet u rechts bovenaan [Inloggen]. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Als dat is gebeurt staat de naam van de hoofdhuurder recht boven. En ziet u eventuele meldingen met berichten en een aantal menu-items.

Klik rechts bovenin het scherm op de rode icoon naast uw naam en kies voor [Mijn gegevens]. U ziet dan uw gegevens en u kunt een aantal contactgegevens aanpassen als u dat wenst. Zorg dat deze actueel blijven!

Bij [Woningwaardering] kunt u de opbouw van uw huurpunten zien. Deze punten zijn bepalend voor de hoogte van uw huur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s