Uitslag enquête energiebesparing

De gemeente Vijfheerenlanden en woningcorporatie Fien Wonen zetten vol in op verduurzaming van woningen. Er zijn immers klimaatdoelstellingen te behalen. Als huurder heb je te maken met de verduurzaming van de woningen door Fien Wonen, zoals het (gratis) installeren van zonnepanelen en het uitvoeren van na-isolatie. Maar wij kunnen als huurders zelf ook slim met onze energie omgaan.

HBZ vindt het energiebewust zijn van onze medehuurders belangrijk. Uw woonlasten worden immers niet alleen door de huur bepaald maar ook door uw eigen gedrag. Wij vroeg daarom uw mening via een enquête.

Deze enquête was verdeeld in 4 blokken, waarvan het laatste blok over HBZ niet ingevuld hoefde te worden als u dat niet wenste.

Algemene informatie

Vragen over energiebesparing door Fien Wonen

Vragen over energiebesparing door u zelf

Algemeen HBZ

We hebben de e-mailadressen uiteraard weggehaald.

Slotwoord HBZ

Zo’n enquête is één van de manieren om contact met u te krijgen. Wij danken iedereen die de enquête heeft ingevuld en hopen dat u dat een volgende keer weer wilt doen. Onze slogan luidt niet voor niets “Voor en door huurders“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s