Uitslag enquête glasverzekering

Het is gebleken dat de woningen van Fien Wonen in het voormalige Zederik geen glasverzekering hebben. Met uitzondering van wat oudere huurwoningen in Lexmond en een paar appartementencomplexen. De meeste huurders zullen hebben aangenomen Fien Wonen een glasverzekering heeft dat dit in de huur zat verwerkt. Dat is niet zo en bij veel andere corporaties ook niet. Er is wel een opstalverzekering maar die dekt geen glasschade.

HBZ heeft lang aan de bel getrokken. Fien Wonen gaat nu een glasfonds in het leven roepen. Dat is een pot waar geld in wordt gestopt en dit is veel voordeliger dan een collectieve verzekering of een eigen verzekering.
Wij van HBZ staan hier in beginsel positief tegenover want dit blijkt het maximaal haalbare. Dit vrijwillige glasfonds gaat €1,10 netto per maand kosten. Dit bedrag valt buiten de huur en wordt niet met de huurverhoging mee verhoogd. Als Fien Wonen dit bedrag wilt wordt onze instemming gevraagd.

Wij hebben een enquête gemaakt. En deze enquête is door een aantal huurders ingevuld. Deze enquête was verdeeld in 3 blokken, waarvan het laatste blok over HBZ niet ingevuld hoefde te worden als u dat niet wenste.

Algemene informatie

Glasfonds

Algemeen HBZ

We hebben de e-mailadressen uiteraard weggehaald.

Slotwoord HBZ

Zo’n enquête is één van de manieren om contact met u te krijgen. Wij danken iedereen die de enquête heeft ingevuld en hopen dat u dat een volgende keer weer wilt doen. Onze slogan luidt niet voor niets “Voor en door huurders“.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s