Jubileum Jaarbijeenkomst – 25 jaar HBZ

Logo__HBZ__25_JaarHBZ bestond in november 2019 alweer 25 jaar. Alle jaren waren wij zeer actief met het opkomen voor uw belangen: de huurders Fien Wonen in Vijfheerenlanden. We hadden veel ruchtbaarheden aan deze jubileumavond gegeven waar veel huurders gevolg aan gaven: de avond werd goed bezocht waar we erg blij mee waren. Daar doen het tenslotte voor.

In het formele deel van deze jaarvergadering werd de agenda afgewerkt. Via het jaarverslag gaf bestuursvoorzitter Leo Smit uitleg over hetgeen HBZ het afgelopen jaar mee bezig was. Hannie Hoffman, die al bijna een jaar in ons bestuur vol meedraait, werd nu formeel door de leden als bestuurslid gekozen. Wij zijn blij met deze aanwinst.

HBZ-bestuur met bloemenNa de pauze begon het feestelijke deel vanwege ons jubileum. Eerst hielden Wethouder Marcel Verweij en directeur-bestuurder Elisabeth ter Borg een mooie toespraak met lovende woorden. Elisabeth zette het bestuur van HBZ in de bloemen.

Steve_Cartin_005Daarna hadden we als hoofdact een show van Steve Carlin rond onze 5 stellingen waar de aanwezigen op reageren met een groen kaartje “eens” en/of een rood kaartje “oneens”. Steve is een zeer professionele goochelaar en illusionist. Deze mind-reader kan gedachten lezen en doet onmogelijke voorspellingen. En dat bleek deze avond dan ook. De aanwezigen werden geprikkeld om hun keuze “eens” of “oneens” toe te lichten en Steve verzorgde daaromheen een mooi optreden dat zeer werd gewaardeerd.

We hadden een top-avond en iedereen ging naar huis met een mooi presentje.

Klik hier voor foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s