Afscheid Robin en André

2017_03-22_017a_Ledenvergadering_Afscheid_Robin_van_Oort_en_André_de_Vaal

Tijdens de ledenvergadering in Het Brandpunt te Nieuwland namen Robin van Oort en André de Vaal afscheid van ons bestuur. Meer foto’s.

Robin was vele jaren onze penningmeester. Zoals het er nu naar uitziet wordt Robin opgevolgd door Ina Roos die tot onze vreugde reageerde op onze advertentie.

André was bestuurslid. Voor André zoeken we nog steeds vervanger(s).

 

 

Gepubliceerd door

Leo Smit

Ik ben geboren in Jutphaas en woon nu samen met mijn vrouw Hetty in Ameide. Wij gaan graag met de caravan op pad en fietsen wat rond. Mijn achtergrond is elektrotechnisch. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Formeel ben ik pensioenado maar ik ga nog rustig door. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken en actief voor Huurders Belang Zederik, het gehandicaptenplatform Vijfheerenlanden, de Seniorenvereniging De Lekstreek en de stichting Care Foundation The Gambia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s