Zienswijze HBZ fusie Goed Wonen Zederik en Omnivera

2015-02-12_011a_Aanbieden_zienswijze_fusie_GWZ_en_OmniveraNa maanden van voorbereiding, vergaderen, overleg met Huurdersraad Omnivera, overleg met wethouder Goof Bos, gesprekken met de Woonbond, inspreken van een commissie van de gemeenteraad van Zederik, interview in Het Kontakt en raadplegen van onze leden was dan eindelijk zover. Vandaag (12-02-2015) hebben wij onze Zienswijze i.v.m. voorgenomen fusie van Goed Wonen Zederik (GWZ) en Omnivera aangeboden aan interim directeurbestuurder John Seegers van GWZ.

Op de foto ziet u v.l.n.r: John Seegers, interim directeurbestuurder van GWZ, Arie Stravers en André de Vaal van Huurders en bewoners Belang Zederik (HBZ).

Deze Zienswijze is één van de documenten die naar het Ministerie wordt gezonden die de fusie moet gaan beoordelen. Dit is ‘slechts’ een stap in het fusieproces….,

Aan dit alles is veel vooraf gegaan. Ook in 2015 is er nog veel overleg geweest en een succesvolle workshop met de corporaties GWZ en Omnivera. Met grote steun van De Woonbond (Ger Houben en Joos Hamer) hebben we uiteindelijk een gedegen zienswijze kunnen produceren. U kunt dit document hier inzien en downloaden.

2015-02-12_001a_Zienswijze_fusie_GWZ_en_Omnivera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s