Fusie van Omnivera en Goed Wonen Zederik is een feit

Fusie Ominivera en GWZOp 30 juni 2015 ondertekenden beide interim bestuurders van de corporaties Omnivera en Goed Wonen Zederik de juridische akte bij de notaris.

Zo is na een intensieve voorbereidingstijd de fusie tussen Omnivera en Goed Wonen Zederik op 1 juli 2015 een feit.

‘Na de juridische fusie gaan we komend half jaar hard aan de slag met de integratie,’ aldus interim directeur-bestuurder Petra van den Berk. ‘De positieve insteek van de medewerkers en het besef dat we vanuit een versterkte positie ons nog meer kunnen richten op duurzaamheid, lokaal maatwerk en het aanpasbaar bouwen is bij allemaal aanwezig.

In 2014 startte het onderzoek naar de meerwaarde van een mogelijke fusie.

Vervolgens is de zienswijze opgevraagd bij belanghebbende partijen. Alle partijen waren overtuigd van de voordelen die de fusie van beide corporaties biedt en zijn blij met de goedkeuring vanuit het Ministerie. De gefuseerde corpratie treedt vooralsnog als “Omnivera-GWZ” naar buiten en heeft twee locaties:

  • Rijnstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam,
  • Dorpsstraat 82 te Lexmond.

Gepubliceerd door

Leo Smit

Ik ben geboren in Jutphaas en woon nu samen met mijn vrouw Hetty in Ameide. Wij gaan graag met de caravan op pad en fietsen wat rond. Mijn achtergrond is elektrotechnisch. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Formeel ben ik pensioenado maar ik ga nog rustig door. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken en actief voor Huurders Belang Zederik, het gehandicaptenplatform Vijfheerenlanden, de Seniorenvereniging De Lekstreek en de stichting Care Foundation The Gambia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s