Cadeaubon energiebesparing

Alle sociale huurders van de gemeente Vijfheerenlanden ontvingen vandaag een cadeaubon van €80,00 in de brievenbus. Dit is mogelijk geworden door een subsidie van de overheid. Bij deze cadeaubon zat een brief.

Bij een eerdere ronde werd een cadeaubon van €45,00 verstrekt. Deze was alleen voor huiseigenaren. Na bezwaar van HBZ doen nu ook de sociale huurders van de 3 woningcorporaties in Vijfheerenlanden met voorrang mee. HBZ neemt tevens actief deel bij het overleg van gemeente Vijfheerenlanden over deze actie. Leo Smit (HBZ) heeft inmiddels de cursus energiecoach doorlopen zodat wij mee kunnen draaien in het team van energiecoaches van Het Nieuwe Wonen. Zo kan HBZ ook op dit terrein de je belangen behartigen.

Maak gebruik van deze cadeaubon! Er zijn meer huurders dan bonnen! Het is echt “op = op“. En dat is zonde. Het verzilveren van de cadeaubon kan vanaf 22 november 2021. Je kan met de cadeaubon bij een aantal webshops producten aanschaffen, maar nu ook bij Hubo Meerkerk.

Nadat je de bon hebt aangevraagd krijg je een code om de bon daadwerkelijk te besteden (verzilveren). Daar heb je één maand de tijd voor. Na die maand vervalt je code en komt de bon weer beschikbaar voor anderen. Daarom: activeer de bon en besteed hem binnen een maand.

Aan de achterzijde van de cadeaubon staat bij “Hoe vraag ik een cadeaubon aan?” een fout in de adres van de website.
Het moet zijn: https://regionaalenergieloket.nl/vijfheerenlanden/cadeaubon

Kom ook naar de Online informatieavond van het Regionaal Energieloket. De datum wordt later bekend gemaakt. Het is echt niet moeilijk om zo’n vergadering bij te wonen. Velen kunnen beeldbellen via FaceTime, WhatsApp, Messenger en dit werkt ongeveer net zo. HBZ is in ieder geval van plan erbij te zijn. Dit webinair wordt gehouden op maandagavond 17-01-2022 en start om 19.30 uur. De wethouder, directeur-bestuurders van de woningcorporaties en allerlei andere deskundigen kunnen al uw vragen beantwoorden. Meer informatie volgt nog, maar nu kunt je deze datum vast in de agenda zetten,

Om je alvast te helpen met energie besparen hebben we een aparte pagina “Energie besparen” op onze website gezet. Ook vanuit het menu aan de linkerzijde snel bereikbaar. Door te besparen op energie worden je woonlasten lager!! En het is natuurlijk ook goed voor het milieu.

Heb je een vraag of opmerking? Het team van het Regionaal Energieloket zit voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.
Telefoon: 088 – 525 41 10
E-mail: vragen@regionaalenergieloket.nl

Klik hier voor 50 energiebesparingstips van het Regionaal Energieloket.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s