Aanleggen installaties van zonnepanelen door Fien Wonen

Fien Wonen is bezig met het plaatsen van gratis zonnepanelen op een aantal daarvoor geschikte woningen. Van meet af aan vinden wij van HBZ dit een mooi project waar vele huurders bij andere woningcorporaties wat jaloers naar zullen kijken. Alle energie-opbrengst is voor de huurders waardoor de woonlasten dalen. Nieuwe huurders betalen een beperkte huurverhoging.

Lees ons nieuwsitem over het schoonmaken van zonnepanelen.

HBZ is vanaf het begin betrokken en heeft in 2018 een advies uitgebracht. Het advies is redelijk gedetailleerd omdat HBZ bestuursvoorzitter Leo Smit een zeer ervaren elektrotechnisch deskundige is. Voor Fien Wonen was dit een geheel nieuw traject waar vele leermomenten in zaten/zitten.

HBZ is nog steeds vol lof over dit initiatief. De huurder met een geschikte woning krijgt gratis zonnepanelen en de opbrengst is ook voor de huurder. Nu de saldering nog tot 2023 van kracht blijft krijgt u dezelfde prijs voor voor de terug geleverde stroom terug dan u betaalt. Uw netto woonlasten dalen daardoor!

Ons bereiken positieve maar ook andere geluiden wat betreft de aanleg van de PV-installaties. Met name de manier waarop men de leidingen door de woningen legt gaat niet altijd goed, Wij willen u daarom graag raadplegen en hebben een vragenformulier op onze website geplaatst. Natuurlijk gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. We stellen het zeer op prijs als u de moeite wilt nemen om deze vragen te beantwoorden. Wij zien dit als huurdersparticipatie: actief deelnemen aan processen door zoveel mogelijk huurders. Dit doen wij samen met de andere huurdersorganisatie binnen Fien Wonen: Huurdersraad Hardinxveld-Giessendam.

Wij verzoeken u om ons vragenformulier in te vullen als men klaar is met de aanleg van de installatie. Ook als u een blije tevreden huurder bent. Voor of tijdens de installatie van de installatie kunt u ons bereiken via het contactformulier, per e-mail of telefonisch via 06-55164476.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s