Nieuwe statuten HBZ ondertekend

De statuten van HBZ waren verouderd geraakt. Daarom zijn de statuten aangepast naar de huidige situatie. We hebben nu onze oorspronkelijke naam Huurders Belang Zederik weer terug. We hebben nu te maken met woningcorporatie Fien Wonen. En we wonen nu in de gemeente Vijfheerenlanden.

Nadat het bestuur de statuten had aangepast, een tijdrovend klusje, werden de statuten verzonden ter goedkeuring aan De Notarissen in Meerkerk. De statuten zijn vrijwel ongewijzigd goedgekeurd! HBZ is daar wel wat trots op. Daarna hebben de ledenvergaderingen van 14 en 25 maart jl. de statuten anoniem goedgekeurd.

2019-04-16_103__Ondertekenen_statuten_HBZ_bij_De_Notarissen_te_Meerkerk

Dinsdagavond 16 april jl zijn de statuten door notaris mr. Verschuren en door de HBZ bestuursleden Leo Smit, Ina Roos en Susan Schep (vlnr) ondertekend waarna ze nu formeel zijn. Kik hier als u de staten wilt bewonderen.

Gepubliceerd door

Leo Smit

Ik ben geboren in Jutphaas en woon nu samen met mijn vrouw Hetty in Ameide. Wij gaan graag met de caravan op pad en fietsen wat rond. Mijn achtergrond is elektrotechnisch. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Formeel ben ik pensioenado maar ik ga nog rustig door. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken en actief voor Huurders Belang Zederik, het gehandicaptenplatform Vijfheerenlanden, de Seniorenvereniging De Lekstreek en de stichting Care Foundation The Gambia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s