Jaarbijeenkomst 2021

Presentje 2020

Vorig jaar maart vierde HBZ het 25 jarig jubileum. In die 25 jaar konden we veel kleine en grote zaken voor de huurders van Goed Wonen Zederik >> Omnivera GWZ >> Fien Wonen betekenen. Nog net voor de grote uitbraak van Corona hadden we 10 maart 2020 een mooie avond Dorpshuis De Linde te Meerkerk. We gaven toen al geen handen meer en hielden zoveel mogelijk afstand. Klik hier om de foto’s terug te kijken.

Natuurlijk hopen wij dat Corona uw deur voorbij is gegaan. Wij beseffen ons dat dit een ijdele hoop is. De lockdown wordt steeds verlengd, het aantal te ontvangen bezoekers is geminimaliseerd en er is een avondklok. Dit alles kan een grote belasting voor uw sociale welzijn vormen en dat beseffen we terdege.

Een jaarbijeenkomst (algemene ledenvergadering) in een zaal is voorlopig niet mogelijk, wellicht pas in het najaar. Daarom moeten we besluiten om de jaarbijeenkomst niet fysiek te houden. De maatregelen staan dat waarschijnlijk niet toe en HBZ wilt u geen onnodig risico laten lopen. We hopen op uw begrip. Als persoonlijk/fysiek niet meer kan/mag blijft telefonisch en digitaal over.

Omdat telefonisch alleen handig is in aparte gesprekken gaan we maandagavond 3 mei 2021 een digitale informatieve bijeenkomst via Teams te houden. We houden het informeel en we beantwoorden voornamelijk uw opmerkingen en vragen. De onderstaande agenda en andere documenten zijn ter informatie en omdat onze statuten dit vereisen. We willen u voornamelijk de gelegenheid geven om contact met ons te maken.

U hoeft niets te installeren. U kan gewoon via uw internetbrowser meedoen, ook als u geen ervaring hebt. Dit kan ook met aan tablet van ieder merk waarmee je toegang tot internet hebt. Klik dan op de middelste optie: “Doorgaan in deze browser”. Daarna laat de organisator u toe in de vergadering. Zie onderstaande schermafbeelding.

U kon inloggen van 20.00 uur tot 21.00 uur.

Teams introductiescherm

U kunt onderstaande documenten downloaden via deze hyperlinks.

U kunt ons natuurlijk altijd bellen of e-mailen als u vragen heeft of onderstaand formulier invullen. Nood breekt nu eenmaal wetten. We hopen dat we u volgend jaar weer ‘normaal’ kunnen ontmoeten.