Laat je stem horen!!

Deze week worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Dit betekent dat je als inwoner je stem kunt laten horen. En daarmee bepaal je samen met andere inwoners welke mensen aan het roer komen te staan.

De gemeenteraadsverkiezingen gaan echt over jouw woonomgeving. Denk bijvoorbeeld aan voldoende sociale huurwoningen in jouw gemeente. Maar ook betaalbaar huren is een belangrijk onderwerp. Daarnaast gaan de gemeenteraadsverkiezingen over een fijne woonomgeving en over klimaatdoelstellingen. Het is dus belangrijk dat je stemt.

Om je op weg te helpen hebben wij een informatiepagina gemaakt. Het is handig om eerst de verkiezingspagina met de standpunten over “wonen” te lezen. We zijn zijn daarnaast nog een stapje verder gegaan. We hebben de belangrijkste punten van verschillende politieke partijen over “wonen” op een rijtje gezet.

We vroegen onze huurders om een vragenlijst in te vullen.
De uitslag van onze enquête lees je hier.

Aedes maakte een podcast, die je ook via de QR-code kan openen. Luister onder andere naar Tjapko van Dalen, directeur-bestuurder van KleurrijkWonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s