Dakgoten schoonmaken

Dakgoot_schoonmaken_002Daken van gebouwen zijn vaak voorzien van dakgoten. En die dakgoten kunnen door vallend blad en andere oorzaken vol gaan zitten waardoor de afvoer verstopt raakt en het regenwater niet meer wordt afgevoerd. Daardoor kunnen de dakgoten overstromen met waterschade aan de muren tot gevolg.

Bij de vele eengezinswoningen in het voormalige Zederik, nu Vijfheerenlanden, werden de bewoners zelf geacht de dakgoten schoon te houden. HBZ vond dit zeer onwenselijk. Wie zal over een lange ladder beschikken? Wie durft de ladder op? Daarom hadden wij het schoonmaken van de dakgoten door Fien Wonen reeds vele jaren hoog op onze prioriteitenlijst staan en brachten we het steeds ter sprake.

Dakgoot_schoonmaken_001

Gelukkig is daar nu een einde aan gekomen. Ook Fien Wonen vindt het nu niet meer veilig en wenselijk dat huurders zelf de dakgoten schoon maken. Men heeft de firma Van der Velden nu de opdracht verleend om periodiek de dakgoten schoon te maken. HBZ is daar blij mee en u als huurder natuurlijk ook. Er zijn geen kosten (meer) verbonden aan deze werkzaamheden.

Van der Velden laat via een brief weten wanneer men komt. Volgt u a.u.b. de aanwijzingen op deze brief op zodat het schoonmaken van de dakgoten goed en efficiënt kan verlopen.

HBZ is steeds bezig om op de achtergrond veel zaken te regelen voor de huurders. We waren/zijn druk met het project van de zonnepanelen en nog veel meer. Zoals de huurprijzen en het huurbeleid, daar brengen zij steeds adviezen voor uit. Volg ons en nog beter: help ons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s