Account “Mijn Fien Wonen”

Woningcorporatie Fien Wonen heeft de huurders op kun webpagina een eigen account gegeven “Mijn Fien Wonen“: uw huurdersportal. De huurders kregen/krijgen in groepen een brief met de aankondiging en de inloggegevens zodat dit gefaseerd en beheersbaar wordt ingevoerd.

In de brief staat wat u moet doen. Let op of uw vaste telefoonnummer en uw mobiele nummer niet zijn verwisseld!  Om te checken of u het wel echt zelf bent ontvangt u een SMS met een code. En dan kunt u aan de slag.

Website_Fien_Wonen__2019__Menu

Op de website van Fien Wonen ziet u rechts bovenaan [Inloggen]. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Als dat is gebeurt staat de naam van de hoofdhuurder recht boven. En ziet u eventuele meldingen met berichten en een aantal menu-items.

Klik rechts bovenin het scherm op de rode icoon naast uw naam en kies voor [Mijn gegevens]. U ziet dan uw gegevens en u kunt een aantal contactgegevens aanpassen als u dat wenst. Zorg dat deze actueel blijven!

Als u op [Contractinformatie] klikt ziet u het type en het bouwjaar van uw woning.

Bij [Woningwaardering] kunt u de opbouw van uw huurpunten zien. Deze punten zijn bepalend voor de hoogte van uw huur.

Bij [Huurprijsopbouw] ziet u of u servicekosten betaalt en of er kosten voor een onderhoudsabonnement worden afgeschreven.

En zo heeft u inzicht over de voor velen vaak duurste uitgave per maand: uw huur.