Enquête glasfonds

Het is gebleken dat de woningen van Fien Wonen in het voormalige Zederik geen glasverzekering hebben. Met uitzondering van wat oudere huurwoningen in Lexmond en een paar appartementencomplexen. De meeste huurders zullen hebben aangenomen Fien Wonen een glasverzekering heeft dat dit in de huur zat verwerkt. Dat is niet zo en bij veel andere corporaties ook niet. Er is wel een opstalverzekering maar die dekt geen glasschade.
.
HBZ heeft lang aan de bel getrokken. Eerst leek het geregeld te zijn maar dit bleek achteraf niet mogelijk. Fien Wonen heeft nu een GLASFONDS in het leven geroepen. Dat is een pot waar geld in wordt gestopt en dit is veel voordeliger dan een collectieve verzekering of een eigen verzekering. HBZ staat hier in beginsel positief tegenover want dit blijkt het maximaal haalbare. Dit vrijwillige glasfonds gaat €1,10 netto per maand kosten. Dit bedrag valt buiten de huur en wordt niet met de huurverhoging mee verhoogd. Als Fien Wonen dit bedrag wilt aanpassen moeten wij instemmen.
.
Fien Wonen zal de huurders natuurlijk netjes per brief informeren als de huurdersraden hebben geadviseerd.
.
Wij hebben een enquête gemaakt. Wilt u deze a.u.b. invullen? Dan weten wij hoe u erover denkt.
.
Klik dan op deze hyperlink: https://forms.gle/DsJc43xgkYpJuk1C9
.
Dit is huurdersparticipatie bij uitstek. Denk en beslis met ons mee!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s